<h2>ΤΖΑΚΙΑ ΚΙΤΣΑΝΤΑΣ - Α ΚΑΜΙΝ</h2><p>13ο ΧΛΜ ΑΡΤΑΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ</p><div class='bgslideshowmore'><a href='http://www.tzakiakitsantas.4ty.gr/more.php?l=el' >Περισσότερα...</a></div> <h2>ΕΜΠΟΡΙΟ ΜΑΡΜΑΡΩΝ</h2><p>Ελληνικές και εισαγώμενες ποικιλίες σε διάφορα σχέδια και χρωματισμούς</p><div class='bgslideshowmore'><a href='http://www.tzakiakitsantas.4ty.gr/more3.php?l=el' >Περισσότερα...</a></div> <h2>BBQ - ΦΟΥΡΝΟΙ - ΨΗΣΤΑΡΙΕΣ</h2><p>Κατασκευή και εξαρτήματα ψησταριάς</p><div class='bgslideshowmore'><a href='http://www.tzakiakitsantas.4ty.gr/more2.php?l=el&id=8226' >Περισσότερα...</a></div>
Previous Next
ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΖΑΚΙΟΥ

a KAMIN - ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΖΑΚΙΩΝ

ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΙΤΣΑΝΤΑΣ - ΑΡΤΑ - ΗΠΕΙΡΟΣ

 

Στην a ΚΑΜΙΝ στο στο 13ο χιλιόμετρο Άρτας - Ιωαννίνων μπορείτε να βρείτε μια μεγάλη ποικιλία διαφόρων τύπων τζακιών που καλύπτουν κάθε ανάγκη. Επιλέξτε ανάμεσα σε χτιστά, προκατασκευασμένα και ενεργειακά σύμφωνα με τις απαιτήσεις του χώρου σας και τις αισθητικές σας προτιμήσεις.
 
Τα χτιστά τζάκια έχουν το πλεονέκτημα οτι δημιουργούνται σε οποιοδήποτε μέγεθος η σχήμα επιθυμεί ο πελάτης καθώς είναι αυτά τα οποία τα χτίζουμε επιτόπου στο σημείο που πρόκειται να τοποθετηθούν. Με αυτόν τον τύπο πυρίμαχης εστίας είναι δυνατό να πραγματοποιηθούν ακόμη και οι πιο δύσκολοι σχεδιασμοί. Στην Α ΚΑΜΙΝ σας προσφέρουμε εγγυημένο συνεργείο που καταφέρνει και στις πιο δύσκολες συνθήκες να πετύχει ενα σωστό ελκυσμό.
 
Τα προκατασκευασμένα τζάκια, αποτελούνται από πυρίμαχα υλικά σχεδιασμένα να συνδέονται το ένα με το άλλο στο χώρο τομοθέτησης του τζακιού. Η πρώτη ύλη τους είναι κυρίως ο χυτοσίδηρος ή τα πυρότουβλα. Ο ελκυσμός τους είναι ιδιαίτερα καλός και τα σχέδια είναι αρκετά ώστε να καλύψουν τις περισσότερες ανάγκες σας. Χάρη στο γεγονός οτι είναι συναρμολογούμενα, κερδίζουμε πολύ χρόνο κατά την κατασκευή τους.
 
Τα ενεργειακά τζάκια κερδίζουν ολοένα μεγαλύτερο έδαφος στην αγορά χάρη στην υψηλή λειτουργικότητα, την ποιότητα και την ασφάλεια που παρέχουν. Κατασκευασμένα με κλειστή εστία, έχουν τη δυνατότητα να ελέγχουν την ποσότητα οξυγόνου που καταλανώνουν. Η χρήση τους επιτυγχάνει την μειωμένη κατανάλωση πετρελαίου καθώς αποτελούν μια διαφορετική πηγή θέρμανσης σε περιπτώσεις ανάγκης.
 

Επισκεφτείτε μας στο 13ο χιλιόμετρο Άρτας - Ιωαννίνων ή επικοινωνήστε μαζί μας στο 2681051719 και 6973892894.